Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over

 

 

Wisely Simple. Simply Wise.

 

Wij verbonden zijn met ons gevoel, zonder dat we het contact met de aarde verliezen. Dit is zichtbaar in alle aspecten van ons leven. Zo verbouwen we zoveel mogelijk ons eigen voedsel, bieden we onze kinderen (en onszelf!) de mogelijkheid om in vrijheid te leren en gaan we bewust om met dat wat we verbruiken. Om maar eens iets te noemen.

 

Deze manier van leven kun je holistisch noemen. En oneindig interessant. Want we zijn nooit uitgeleerd. Dat maakt dit leven juist zo mooi en vervullend.

***

'Vruchtbaar' staat symbool voor onze intentie om met al onze handelingen deze aarde een stukje mooier te maken. Zodat we haar met voldoening en waarachtig over kunnen dragen aan onze kinderen. Bij ons kun je je laten inspireren, jezelf verbinden en creeren. Natuurbeleving in allerlei vormen: wilde planten wandelingen, voedselbosbeleving, intuitieve kruiden excursies, vuur maken, Het Bosschooltje, earth skills, natuurlijke kinderfeestjes, en meer.

Een ander essentieel onderdeel van Vruchtbaar is de begeleiding en ondersteuning van vrouwen en hun partners tijdens de zwangerschap, de bevalling, en daarna. Healing Earth by healing Birth.

 

***

Ik ben Louise, geboren in 1984 en mama van 3 lieve dochters Ceder, Lente en Sterre. Samen met hun papa Arno vormen we een vijf-eenheid en leren wij te leven met Moeder Aarde. Een jaar geleden zijn we aanbeland op onze (voorlopige) thuisbasis in Noord-Limburg, op een fijn landgoed met ongekende mogelijkheden om onze droom verder uit te werken. En dat is om een inspirerende woon- en leefplek te creeren waar wij in balans kunnen leven vanuit ons hart. Met beide benen op de grond.

 

Na enkele turbulente jaren van reizen in onze fijne camperbus door het zuiden van Europa, en veel te hebben geleerd van de vele mooie mensen die we onderweg tegenkwamen, is het tijd voor ons om te gaan landen. Op een eigen hectare, zoals we al zo lang droomden.

 

Na mijn middelbare schooltijd heb ik veel gereisd en mijn blik mogen verbreden. Een van mijn passies is talen en inmiddels heb ik mij grotendeels als autodidact 4 talen eigen gemaakt. De reden van mijn reizen was ook een innerlijke reis: ik was op zoek naar zingeving in mijn leven; iets dat mij eindeloos kon boeien.

 

Zo was ik als kind reeds gefascineerd door mijn ouders moestuin. De in de wind wuivende mais kan ik me nog levendig voor me halen. Langzaam kwam ik tot het besef dat dit was wat ik mistte: een plek van mezelf waar ik mij kon verbinden met de Aarde.

 

Inmiddels ben ik een aantal jaren en een hoop ervaring verder, die mij stukje bij beetje dichter brengen bij wie ik werkelijk ben. Door verschillende opleidingen (permacultuur, kruidengeneeskunde, massage, hypnobirthing, yoga), cursussen en workshops (moestuinieren, ecologie, wilde planten, zaden,  composteren, koken, meditatie, en nog veel meer) heb ik veel kennis en ervaring kunnen opdoen en kan ik doen wat ik nu doe: anderen inspireren voor een natuurlijk! leven.

 

Hiernaast werk ik tevens als natuurlijke geboortewerker en bied ik mijn kennis, wijsheid en ervaring aan via het www.lalouz.nl.

 

Heb je vragen, opmerkingen, tips of iets anders? Ik hoor het graag! Mail me via contact op de website.

 

Zonnige groetjes, Louise