De Oersprong – Natuurlijk! Leven

Wisely Simple, Simply Wise

   Oct 11

Welkom op mijn blogpage.

De Oersprong – Wisely Simple. Simply Wise. Leven vanuit het hart. Met beide benen op de grond. Hier deel ik mijn bedenksels, overpeinzingen, theorieen, filosofieen en andere hersenspinsels. Het voelt fijn om bij alle overwegingen en beslissingen die we maken in onze leven, Moeder Aarde centraal te stellen. Alleen, was is haalbaar? En wat voelt goed? Wat is eigenlijk goed? In mijn blogs neem ik je mee in mijn overpeinzingen en gedachtengangen. Waarom wel een auto en geen wegwerpluiers? En hoe gaan we om met voedsel? Hoe werkt flow en bestaat er toeval? Interessante onderwerpen, en stuk voor stuk hebben ze te maken met een holistische kijk op het leven. Een dynamische zoektocht naar een eerlijke manier van leven. Voor Moeder Aarde, voor alles wat leeft, voor mezelf, voor ons als gezin. In een woelige wereld met een spannende tijdsgeest… laat je inspireren!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>